null.rb
Yönetici
-
Öne çıkan konu
Enshrouded: Yeni Nesil Açık Dünya Macerası
Enshrouded, açık dünya aksiyon rol yapma oyunları (RPG) kategorisinde dikkat çeken, keşif, hayatta kalma ve savaş ögelerini harmanlayan bir yapım olarak oyuncuları büyülemeye hazırlanıyor. Oyun, oyunculara devasa bir açık dünyada özgürce dolaşma, zengin bir hikayeyi keşfetme ve zorlu düşmanlarla mücadele etme imkânı sunuyor.
Oyunun Temel Özellikleri:
Oyunun steam sayfası

Enshrouded, açık dünya aksiyon rol yapma oyunları (RPG) kategorisinde dikkat çeken, keşif, hayatta kalma ve savaş ögelerini harmanlayan bir yapım olarak oyuncuları büyülemeye hazırlanıyor. Oyun, oyunculara devasa bir açık dünyada özgürce dolaşma, zengin bir hikayeyi keşfetme ve zorlu düşmanlarla mücadele etme imkânı sunuyor.
Oyunun Temel Özellikleri:
Oyunun steam sayfası

- Açık Dünya Keşfi:Enshrouded, geniş ve detaylı bir açık dünya sunuyor. Oyuncular, farklı iklim koşullarına sahip bölgeleri keşfederek, zengin bir doğal çevreyi ve çeşitli tehlikeleri gözler önüne seriyor.
- Hayatta Kalma Dinamikleri:Oyunda hayatta kalma elementleri oldukça önemli. Yiyecek, su ve barınma gibi temel ihtiyaçlarınızı karşılamaya yönelik stratejiler geliştirmeniz gerekiyor. Ayrıca çevrenizdeki kaynakları toplayarak, dayanıklılığı artıran ekipmanlar yapmanız da mümkün.
- Düşmanlarla Zorlu Savaşlar:Enshrouded, sıradan bir RPG'den çok daha fazlasını vaat ediyor. Gerçek zamanlı savaşlar, stratejik düşünmeyi ve zamanlama gerektiriyor. Düşmanlar yalnızca sayıca değil, aynı zamanda zekâlarıyla da sizi zorlayacak.
- Derin Karakter Gelişimi:Oyun, karakterinizi geliştirirken büyük bir özgürlük sunuyor. Farklı beceriler ve yetenek ağaçlarıyla, oyun tarzınıza en uygun karakteri oluşturabilirsiniz.
- Çoklu Oyuncu (Co-op) Desteği:Enshrouded, tek oyunculu deneyimin yanı sıra çoklu oyunculu desteği de sunuyor. Arkadaşlarınızla birlikte bu zorlu dünyayı keşfetmek ve hayatta kalmak, oyun deneyimini daha da zenginleştiriyor.Sonuç:Enshrouded, açık dünya ve hayatta kalma oyunlarını seven oyuncular için bir başyapıt olma potansiyeline sahip. Derinlemesine keşif, zorlu savaşlar ve karakter gelişimi sunan bu oyun, hayatta kalma temalı RPG severler için heyecan verici bir deneyim vaat ediyor. Eğer siz de açık dünya oyunlarıyla ilgili heyecan verici bir maceraya atılmak istiyorsanız, Enshrouded’ı göz önünde bulundurmanızda fayda var.
Grafikler ve Atmosfer:Enshrouded, görsel açıdan da oldukça etkileyici. Yüksek kaliteli grafikler ve atmosferik hava koşulları, oyuncuları oyunun içine çekiyor. Geceleri karanlık, gündüzleri ise ışık ve gölgeler arasındaki oyun ile gerçekçilik artırılıyor.
Minimum:Sistem Gereksinimleri
Sistem Gereksinimleri
- Minimum:
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10
- İşlemci: Intel Core i5-6400 (2.7 GHz 4 Çekirdek) / AMD Ryzen 5 1500X (3.5 GHz 4 Çekirdek) veya dengi
- Bellek: 16 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 (6GB VRAM gerekli) / AMD Radeon RX 580 (6GB VRAM gerekli) / Intel ARC A380
- Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
- Depolama: 60 GB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: yerleşik
- Önerilen:
- 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
- İşletim Sistemi: Windows 10
- İşlemci: Intel i7-8700 (3.7 GHz 6 Core) / AMD Ryzen 7 2700X (3.7 GHz 8 Core) or equivalent
- Bellek: 16 GB RAM
- Ekran Kartı: NVIDIA RTX 2070 Super (req. 6GB VRAM) / AMD Radeon RX 6700 XT (req. 6GB VRAM) / Intel ARC A770
- Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
- Depolama: 60 GB kullanılabilir alan
- Ses Kartı: yerleşik
Oyunun Tanıtım Videosu
Ekli dosyayı görüntüle Enshrouded Steam'de İndirimli.webm
- Minimum: